Raised Deck

  Snel naar

  Zoeken

  Zoek binnen alle enviro websites.

  Loading

  Blijf op de hoogte

  Blijf op de hoogte van nieuwe producten door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

  Bedankt voor je aanmelding
  Dit mail adres bestaat al in onze database

  Twitter

  • Vakantiegeld nodig? Wij zijn op zoek naar een webmaster/internetmarketeer in de regio Drachten, https://t.co/vaACr2ciMb18-05-2016 12:36:45
  • Meer kleuren, grotere lengtes, nieuwe zaagservice, gesloten dek voor vluchtwegen; Envirodeck assortiment vernieuwd https://t.co/OOFelbWUji03-05-2016 10:39:43
  • Hier exact hetzelfde, alles tegelijk en allemaal snel. Het resultaat is dat de levertijden oplopen... https://t.co/jOBj1Bq8QO14-04-2016 17:32:54

  Verhoogd dek met Envirodeck en Buzon 

  Duurzame opplussysteem voor (dak)terras, galerij en balkon, uitgevoerd in milieuvriendelijk houtkunststof.

   

  Levensloopbestendig

  De vergrijzing noodzaakt vastgoedbezitters om extra inspanningen te leveren hun woningvoorraad levensloopbestendig te krijgen. Onderdeel daarvan is het verbeteren van de bereikbaarheid door het wegnemen van niveauverschillen en drempels.

   

  Opplussen

  Letterlijk het verbeteren van bestaande woningen zodat ouderen en mensen met lichte functiestoornissen kunnen wonen in een toegankelijk, bruikbaar en veilig huis. Het wegwerken van niveauverschillen door het ophogen van galerijen en het verlagen van drempels tot het aanbrengen van een anti-sliplaag op de vloer. 

   

  Laag systeemgewicht - hoge brandveiligheid

  Belangrijke aandachtspunten bij het opplussen van de woningen zijn het totale systeemgewicht en de brandveiligheid. Traditionele oplossingen met betontegels zijn meestal zwaarder dan 50 kg/m2 en erg kostbaar om aan te brengen. Lichtgewicht oplossingen in volkunststof voldoen vaak niet aan de brandveiligheidseisen.

   

  Envirodeck - vluchtwegen

  Het systeemgewicht van Envirodeck houtkunststof bedraagt, inclusief onderslagen, montageclips en gemonteerd op Envirolift rubbergranulaat vloerdragers slechts 22-23 kg/m2. Envirodeck is leverbaar tot Brandklasse Cfl-s1, dus geschikt voor toepassing boven de 11 meter hoogte en op vluchtwegen. Een bijkomend voordeel is dat het materiaal geen druppelgedrag vertoond bij brand wat in belangrijke mate veroorzaakt wordt door het houtaandeel van ruim 52%.

  Dit houtaandeel draagt tevens zorg voor de natuurlijke uitstraling van het materiaal, waar de HDPE kunststof verantwoordelijk is voor het duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter van het product.

   

  Envirolift - Buzon

  Indien Envirodeck niet op rubbergranulaattegels maar op Buzon vloerdragers wordt gemonteerd kan de vloer traploos in hoogte versteld worden. Ook in dat geval blijft het totale systeemgewicht onder de 25 kg/m2. Het maximale stelbereik van de Buzon dragers bedraagt 28 tot 1.120 mm bij een maximale hellingcorrectie van 15%. De robuuste Buzon vloerdragers worden gegarandeerd tot een belasting van 1000 kg per stuk.

   

  Envirolift - Buzon vloer- en tegeldragers

   

   

  Envirodeck houtkunststof in combinatie met Buzon vloerdragers zijn uitermate geschikt als flexibel, robuust en voordelig opplussysteem voor galerijen en balkons. Vanzelfsprekend is het opplussysteem Ook eenvoudig uit te voeren als gesloten dek (zie menu-optie gesloten dek elders op deze website). Laat u verrassen en vraag vrijblijvend een offertevoorstel.

   

  Belangrijke voordelen:

   

  1) Voordelig
  Het opplussysteem is concurrerend geprijsd en voordeliger in aanschaf als traditionele alternatieven. Door toepassing van verdekt gemonteerde RVS installatieclips zijn er geen schroefkoppen in het loopdek aanwezig en wordt een snelle montage gegarandeerd, met lagere installatiekosten als resultaat.

   

  2) Duurzaam
  Envirodeck in de hoogste Duurzaamheidsklasse 1 ingedeeld. Het materiaal is dus duurzamer als bijvoorbeeld Azobé. Buzon vloerdragers worden geproduceerd uit polyproyleen en hebben dus net als Envirodeck een theoretische levensduur van meer dan 50 jaar.

   

  3) Kleurecht
  Envirodeck heeft een Delta EAB waarde (na 10 maanden klimaatkamer wat gelijk staat aan 10 jaar buitenexpositie) lager dan 5. Daarnaast vergrijst het materiaal niet en is het UV-resistent.

   

  4) Slijtvast
  Envirodeck heeft een aanzienlijk hogere slijtvastheid als Vuren, Bilinga en Bankirai

   

  5) Veilig
  Envirodeck beschikt standaard over een hoge antislipwaarde die, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Bankirai, onder natte condities toeneemt. Alg en vuil hechten niet aan de HDPE beschermlaag.

   

  6) Innovatief
  Er is een gesloten dekoplossing met een flexibele rubber voegdichting beschikbaar, qua uiterlijk een teakdek gelijk. Een optioneel aan te brengen antislip oppervlaktebehandeling op basis van nanotechnologie verhoogd de antislipweerstand tot R13.

   

  Testcertificaten kunt u downloaden op de pagina PDF-documenten elders op deze website.

   

  Meer informatie over de Buzon vloerdragers vindt u op onze website www.envirolift.nl, op deze site vindt u tevens diverse referentieprojecten met foto's.

  Enviro websites