Closed Deck

Snel naar

Zoeken

Zoek binnen alle enviro websites.

Loading

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuwe producten door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding
Dit mail adres bestaat al in onze database

Twitter

 • Brexitvoordeel bij Fiberplast, PE kunststof plaatmateriaal en speeltoestellen tijdelijk aanzienlijk in prijs verlaag…https://t.co/5vQhCsCpZt24-06-2016 13:52:30
 • Vakantiegeld nodig? Wij zijn op zoek naar een webmaster/internetmarketeer in de regio Drachten, https://t.co/vaACr2ciMb18-05-2016 12:36:45
 • Meer kleuren, grotere lengtes, nieuwe zaagservice, gesloten dek voor vluchtwegen; Envirodeck assortiment vernieuwd https://t.co/OOFelbWUji03-05-2016 10:39:43

Gesloten dek oplossing

Het Closed Deck van Envirodeck is de ideale oplossing om open galerijen en balkons van een gesloten composietplanken vloer te voorzien.

 

Het gesloten dek is mogelijk in combinatie met onze composiet planken uit het Classic, Solid en Extreme Deck.


Door middel van een flexibel voerrubber wordt effectief voorkomen dat bewoners op een lagere verdieping kunnen "meegenieten" van het hemelwater van de bovenburen. Ook is dit een geweldige oplossing voor de meer traditionele terras toepassingen, maar ook voor steigers of strandpaviljoenen om een dek te realiseren waarbij het (voor kinderen?) onmogelijk is om per ongeluk iets (sleutels, creditcard, kleingeld o.i.d.) tussen de planken te laten vallen. Tevens wordt voor het Solid Deck een speciale rubbercompound gebruikt met een hoge brandklasse waardoor deze, evenals het Solid Deck zelf, geschikt is voor toepassing in vluchtwegen.


De installatie is erg eenvoudig te noemen; het Uv-bestendige rubber profiel kan eenvoudig en snel in de groef van de planken worden geplaatst (bij Classic Deck op de clips). Het gesloten dek is dus een efficiënte oplossing om snel en voordelig een dicht dek te realiseren. Tevens is deze oplossing uit voorraad leverbaar!


Toepassingen gesloten dek:

 • Galerijen
 • Balkons
 • Renovatieprojecten waar lichtgewicht, gesloten dek oplossingen wenselijk zijn
 • Rond zwembaden, jacuzzi's en saunacomplexen ter voorkoming van bacteriegroei
 • In diverse maritieme- en industriële toepassingen

 

Voordelen Closed deck:

 • Prachtig uiterlijk, een teakdek gelijk
 • Eenvoudige installatie met RVS clips
 • Speciaal rubber doosprofiel wordt in de groeven van de planken gecentreerd
 • Geen kitvoegen die onderhoud vragen, een volledig onderhoudsarme oplossing voor de lange termijn.

 

Aandachtspunten gesloten dek:

Zeer belangrijk: let er bij het ontwerp op dat bij een gesloten dek adequate ventilatie onder de vloer noodzakelijk is om materiaaldeformatie te voorkomen.


Lengte van de planken; hou bij het ontwerpen rekening met de planklengte, de oplossing er op is gebaseerd dat er aan de kopse zijden van de planken van een afvoergoot wordt voorzien. Indien de maximale planklengte (max. 4,88 m) wordt overschreden.


Niet in combinatie met kunststof T-clips toe te passen!

 

Voor meer informatie of advies over het Gesloten Dek neem contact met ons op of bel ons op 0512-544503!

Enviro websites